Behanger Slochteren

Behanger Slochteren

Heb je een behanger nodig in Slochteren of omstreken? Wil je jouw woning, kantoor of andere ruimte op een professionele wijze laten behangen? Dan is Bagnay Schilder jouw behanger. Met meer dan 30 jaar ervaring weten we precies hoe we elke behangklus aan moeten pakken en leveren we altijd topresultaten. Neem snel contact op via 0596 – 61 36 55 of vraag direct een offerte aan!

 

 

Bagnay Schilders verwerkt alleen behang uit onze eigen uitgebreide collectie met topmerken.

 

 

Vraag direct een offerte aan!

 

 

Altijd een topresultaat

Bagnay Schilders levert altijd een topresultaat. Met meer dan 30 jaar ervaring weten we namelijk precies hoe we jouw behangklus aan moeten pakken en hoe we deze perfect af moeten werken. We gebruiken ook alleen producten van de meest gerenommeerde merken, zoals BN Wallcoverings, ARTE, Marburg Behang en Orac Decor. Zo vind je in ons assortiment altijd behang dat perfect op jouw wensen aansluit!

 

 

OnderhoudNL Garantie

Ons bedrijf is aangesloten bij OnderhoudNL Garantie, wat inhoudt dat we onszelf een OnderhoudNL Garantie bedrijf mogen noemen. Hierdoor ben je bij ons altijd verzekerd van optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid. Zo weet je zeker dat je bij ons de beste service, garantie en kwaliteit van opgeleverd werk krijgt! Wil je hier meer over weten? Lees dan ook eens onze klantenrecensies!

 

 

Optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid!

 

 

Kroonlijsten en plinten

Wil je jouw woning of kantoor in Slochteren een nóg strakkere uitstraling geven? Dan kunnen wij naast behangen ook zorgen voor zeer stijlvolle kroonlijsten en plinten. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en zijn over te schilderen in elke kleur. Ze zijn zelfs beschikbaar met een ingebouwde, indirecte verlichting. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust even contact met ons op.

 

 

 

Neem contact op!

 

 

 

Geen fouten en perfect resultaat in drie stappen

Om het proces foutloos en zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, volgen wij altijd drie stappen. In de eerste stap geven we je uitgebreid advies, zodat je weet wat de opties en mogelijkheden zijn. In de tweede stap bereiden we ons voor op alle uit te voeren werkzaamheden en in de derde stap gaan we de juiste materialen selecteren en gebruiken. Zo komen we tot een perfect resultaat dat altijd aansluit op jouw wensen!

 

 

Behanger Bagnay Schilders

Bagnay Schilders is jouw behanger. Wij zorgen al meer dan 30 jaar voor prachtige resultaten en kunnen dit ook in jouw woning of kantoor in Slochteren verzorgen. Hierbij denken we ook graag aan het milieu; we proberen zo milieuvriendelijk mogelijk te werk te gaan en daar waar mogelijk producten te recyclen of te hergebruiken. We gaan dan ook altijd voor een zo duurzaam mogelijk resultaat. Wil je graag afgeronde projecten bekijken? Dat kan hier.

 

 

Wij denken aan het milieu door…

  • zo weinig mogelijk afval te produceren;
  • zo min mogelijk te rijden;
  • gereedschappen en materialen te hergebruiken;
  • zoveel mogelijk te recyclen;
  • verfresten af te voeren;
  • waar mogelijk waterdragende verfsoorten te gebruiken
  • duurzame resultaten te leveren!

 

 

Ook schilderwerk en glaszetwerk

Zoals onze bedrijfsnaam al doet vermoeden, kun je naast behangen ook bij ons terecht voor schilderen. En dat niet alleen, want we kunnen ook glaszetten. Zo kun je vaak je gehele klus aan ons kwijt, zodat je niet met extra kosten zit! Daarnaast geldt op veel van onze werkzaamheden de 6% Btw-regeling en bieden we je een winterkorting aan. Vraag snel een offerte aan zie hoe voordelig het voor jou uit kan pakken!

 

Vraag een offerte aan!

 

Bagnay Schilders | Behanger Slochteren | Sierlijsten | Meesterwerk