Behanger Winschoten

Behanger Winschoten

Heb je een behangklus en ben je op zoek naar een behanger in Winschoten of omstreken? Dan heb je die bij dezen gevonden! Bagnay Schilders is de beste keuze wanneer het om een behangklus gaat. Wij werken iedere klus tot in perfectie af en stellen altijd jouw wensen voorop. Neem snel contact op via 0596 – 61 36 55 of vraag direct een offerte aan!

 

 

Bagnay Schilders verwerkt alleen behang uit onze eigen uitgebreide collectie met topmerken.

 

 

Vraag een offerte aan!

 

 

 

Altijd een topresultaat

Bagnay Schilders levert altijd een topresultaat. Met meer dan 30 jaar ervaring weten we namelijk precies hoe we jouw behangklus aan moeten pakken en hoe we deze perfect af moeten werken. We gebruiken ook alleen producten van de meest gerenommeerde merken, zoals BN Wallcoverings, ARTE, Marburg Behang en Orac Decor. Zo vind je in ons assortiment altijd behang dat perfect op jouw wensen aansluit!

 

 

Gecertificeerd

OnderhoudNL Garantie is een organisatie waar bedrijven bij aangesloten kunnen worden wanneer ze hun klanten de beste kwaliteit aangaande het opgeleverde werk, de service en de garantie bieden. Daarnaast moet ook een optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid gegarandeerd worden. Daarom kunnen wij ook met trots zeggen dat Bagnay Schilders een OnderhoudNL Garantie bedrijf is! Op hun website kun je ook ervaringen van onze klanten lezen.

 

 

Optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid!

 

 

Een nóg mooiere afwerking?

Wil je een nog mooiere afwerking van je nieuwe behang? Misschien zijn sierlijsten dan iets voor jou. Wij kunnen je woning of kantoor in Winschoten namelijk perfect afwerken met kroonlijsten en plinten, zodat alles nog mooier op elkaar is afgestemd en alles één geheel wordt. Deze lijsten zijn zelfs verkrijgbaar met ingebouwde verlichting. Wil je hier advies of meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Neem contact op!

 

 

Geen fouten en perfect resultaat in drie stappen

Om het proces foutloos en zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, volgen wij altijd drie stappen. In de eerste stap geven we je uitgebreid advies, zodat je weet wat de opties en mogelijkheden zijn. In de tweede stap bereiden we ons voor op alle uit te voeren werkzaamheden en in de derde stap gaan we de juiste materialen selecteren en gebruiken. Zo komen we tot een perfect resultaat dat altijd aansluit op jouw wensen!

 

 

Behanger Bagnay Schilders

Bagnay Schilders is dé behanger van Winschoten en omstreken. Onze ervaren professionals zorgen al meer dan 30 jaar voor de beste resultaten en doen dit waar mogelijk zelfs op een milieuvriendelijke manier. Zo recyclen en hergebruiken we producten en materialen zoveel mogelijk en zorgen we altijd voor een duurzaam resultaat. Ben je benieuwd naar onze afgeronde projecten? Neem dan hier een kijkje.

 

 

Wij denken aan het milieu door…

  • zo weinig mogelijk afval te produceren;
  • zo min mogelijk te rijden;
  • gereedschappen en materialen te hergebruiken;
  • zoveel mogelijk te recyclen;
  • verfresten af te voeren;
  • waar mogelijk waterdragende verfsoorten te gebruiken
  • duurzame resultaten te leveren!

 

Ook schilderwerk en glaszetwerk

Zoals onze bedrijfsnaam al doet vermoeden, kun je naast behangen ook bij ons terecht voor schilderen. En dat niet alleen, want we kunnen ook glaszetten. Zo kun je vaak je gehele klus aan ons kwijt, zodat je niet met extra kosten zit! Daarnaast geldt op veel van onze werkzaamheden de 6% Btw-regeling en bieden we je een winterkorting aan. Vraag snel een offerte aan zie hoe voordelig het voor jou uit kan pakken!

 

Vraag een offerte aan!

 

Bagnay Schilders | Behanger Winschoten | Sierlijsten | Meesterwerk